با جایگزین شدن شوفاژ و رادیاتور و کنار گذاشتن بخاری در اکثر منازل، درخواست انواع خدمات تعمیر شوفاژ نیز افزایش یافت. شوفاژها انواع مختلفی دارند که عبارتند از:
- رادیاتور پرهای
- رادیاتور قرنیزی
- رادیاتور پنلی
- رادیاتورهای خشککن
- رادیاتور لولهای
یکی از رایجترین انواع رادیاتور که در بیشتر منازل و دفاتر دیده میشود، رادیاتور پرهای میباشد. تعداد پره و اندازهی این رادیاتور بر اساس میزان گرمای مورد نیاز محل مورد استفاده تعیین میشود. به طور کلی برای انتخاب رادیاتور باید به عواملی مانند حجم گرمایش مورد نیاز در محل، آفتابگیر بودن ساختمان، تعداد پنجرهها، نحوهی ساخت آپارتمان( طولی یا مربعی بودن)، فضاهای خارج ساختمان (اینکه ساختمان دیگری در کنار ساختمان مورد نظر وجود دارد یا خیر)، طبقهی محل مورد نظر برای نصب رادیاتور توجه ویژه داشت. رادیاتورهای پرهای به طور معمول در سه نوع رادیاتور ۳ پره، رادیاتور ۵ پره و رادیاتور ۱۰ پره در بازار یافت میشود. تعدا این پرهها بر اساس موارد ذکر شده میتواند کم و زیاد شود. در واقع این موضوع که میتوان تعداد پرهها را در این نوع رادیاتورها کاهش یا افزایش داد، یکی از دلایل محبوبیت این رادیاتورها است. از جمله دیگر دلایل محبوبیت این رادیاتورها به شرح زیر است:
- امکان کاهش یا افزایش پرهها
- امکان تعویض پرههای معیوب
- مقاومت در برابر زنگزدگی در رادیاتورهای آلومینیومی
تعداد پرههای مورد نیاز برای رادیاتور در یک محل
یکی از اساسیترین سوالات این است که چه تعداد پرههای شوفاژ پرهای در یک اتاق مناسب است؟ این سوال ممکن است ابتدا ساده به نظر برسد اما در صورت نادیده گرفتن آن ممکن است در فصل زمستان برای گرمایش محیط زندگی خود به مشکل برخورد کنید. معمولاً تعداد رادیاتورهای هر خانه و پرههای آن با توجه به ابعاد و متراژ فضا انتخاب میشود. عوامل متعدد دیگری مانند میزان نورگیر بودن خانه، تعداد اتاقها، طول و عرض پنجرهها و حتی شرایط بیرون از خانه که ساختمان در معرض باد مستقیم قرار دارد یا خیر، میتواند در تعداد پرهها و رادیاتورهای خانه مؤثر باشد. برای تعویض و یا نصب و راهاندازی شوفاز پرهای حتما با یک متخصص مشورت کنید. مجموعه فنی تخصصی تکنوتعمیر با دارا بودن بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینهی ارائهی انواع خدمات نصب و راهاندازی، سرویس و نگهداری، تعمیر و تعویض انواع شوفاژ و رادیاتور به سراسر تهران در دستهی بهترین شرکتهای فنی قرار گرفته است.
تعویض پرههای رادیاتور پرهای
گاهی ممکن است مشکلاتی را در این نوع رادیاتورها مشاهده کرده باشید. این مشکلات گاهی ممکن است شدید باشد و نیاز به تعویض کل رادیاتور باشد اما گاهی با تعویض یک پره هم مشکل رفع خواهد شد. تعمیر و سرویس شوفاژ و رادیاتور یکی از خدمات پر تقاضا در شرکتهای تاسیساتی است. برای تعویض پرههای رادیاتور پرهای لازم است اطلاعاتی در مورد این رادیاتور، عملکرد ومتعلقات آن داشته باشید. این نوع رادیاتورها نوعی رادیاتور فولادی یا آلومینیومی هستند که از بلوکهایی که قابلیت تعویض دارند، ساخته شده است. پرههای د راین رادیاتور گاهی جوش یا جا زدنی هستند که استفاده از آن زیاد مرسوم نیست. نوع دیگر این رادیاتورها با پرههایی است که توسط مغزی چپگرد و راستگرد بهمدیگر دوخته شدهاند. این نوع از پرههای رایجتر بوده و بیشتر دیده میشود. شوفاژهای پرهای از سه بخش اصلی و اتصالات تشکیل شده این سه بخش عبارتند از:
- پره
- مغزی
- واشر
مغزی چپگرد و راستگرد همانطور که از نام آنها پیداست، نوعی مغزی هستند که در سمت راست و چپ شوفاژ قرار میگیرند و تا بتوانند پرهها را جمع کنند. اگر بعد از انجام بررسیهای لازم به این نتیجه رسیدید که باید پرهای از رادیاتور را تعویض کنید. باید به تعدا مورد نیاز وره و مغزی چپگرد و راستگرد و واشر تهیه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که اگر شوفاژ شما نیاز به تعویض بیش از دو پره دارد، میتوانید به تعدا مورد نیاز پره را از شوفاژ دیگر باز کنید تا برای نصب آن به رادیاتور مورد نظر کارتان سریعتر پیش رود. مهمترین نکتهای که در این مورد باید به آن توجه ویژه داشته باشید این است که قبل از هر کاری آب موجود داخل شوفاژ را خالی کنید.
چگونگی تعویض پرههای رادیاتور پرهای
باز کردن یا بستن پرههای رادیاتور پرهای نیاز به آچار مخصوصی دارد. این آچار در گذشته باید توسط تعمیرکار یا هر کسی که قصد تعویض پرهها را داشت، ساخته میشد اما امروزه به صورت آماده در مغازههای ابزار فروشی یافت میشود. برای ساختن این آچارها باید از یک میلهبند حدود یک متری استفاده شود، که سر آن یک تکه فلز تخت همانند پیچ گوشتی دو سو و به اندازه دهانه داخلی مهره راست گرد چپ گرد و یا یک لبه آچار بوکسی جوش داده شده باشد. در انتهای آن نیز باید یک دسته تعبیه شود تا به شما اجازه وارد کردن نیروی لازم را بدهد. بعد از آماده شدن آچار لازم است دو بلوک رادیاتور ر در جهت یکدیگر روی زمین بخوابانید بهطوریکه محل بستن مهره راستگرد چپگرد درست روبهروی هم قرار بگیرد. سپس به آرامی ابتدا در حد دو دور مهره را در یکی از رادیاتورها اتصال دهید و سپس رادیاتور دیگر را با کمک یکی از همکاران خود به مهره اتصال دهید. توسط آچار جمع کن رادیاتور پره ای آن را بر خلاف جهت پنل روبه رویی دو تا سه دور محکم کنید. بعد از اتمام اینکار به سراغ پنل دیگر بروید و دو تا سه دور پنل دیگر را سفت کنید و این کار را تا زمانی که مهره راستگرد و چپگرد حسابی محکم شود، این عمل را ادامه دهید. نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که این مهرهها یکی پایین و دیگری در بالای پره رادیاتور نصب میشود و مراحل سفت کردن آنها باید با هم پیش برود. بعد از اتمام کار رادیاتور مانند نصب سایر رادیاتور ها باید بستها و شیرها را متناسب با طول رادیاتور نصب کنید. دقت داشته باشید برای جلوگیری از اینکه مهره دیگری را به اشتباه باز نکنید، باید آچار خود را تا محل بستن مهره اندازهگیری کنید تا با مشکل خاصی مواجه نشده و مهره درست را محکم کنید.
تکنوتعمیر؛ ارائه دهندهی خدمات تعمیر و سرویس رادیاتور
کلینیک فنی تخصصی تکنوتعمیر با بیش از ۱۵ سال سابقه در ارائه انواع خدمات عیبیابی و تعمیر، با کادری مجرب و آشنا با جدیدترین متد تعمیرات به صورت ۲۴ ساعته در خدمت شما مشتریان عزیز میباشد. شرکت فنی تکنوتعمیر در زمینهی نصب و راهاندازی، عیبیابی و تعمیر، سرویس شوفاژ و رادیاتور خدمات متنوعی را ارائه میکند که برخی از این خدمات عبارتند از:
- هواگیری شوفاژ و رادیاتور
- عیبیابی و تعمیر انواع شوفاژ برقی، پنلی، شیشهای
- جابجایی رادیاتور
- تعمیر پوسیدگی و زنگ زدگی بدنهی شوفاژ
- رفع نشتی شوفاژ و رادیاتور
- رسوبزدایی شوفاژ
»»» تعمیر و سرویس شوفاژ و رادیاتور در تهران
✅ سوالات متداول پیرامون نحوهی تعویض پرههای رادیاتور ✅
✅ مجموعه فنی تخصصی تکنوتعمیر خدمات خود را در زمینهی تعویض رادیاتور چگونه ارائه میدهد؟
✔ تمامی خدماتی که در مجموعهی تخصصی تکنوتعمیر ارائه میشود به صورت ۲۴ ساعته بوده و کلیهی مناطق تهران را تحت پوشش خود قرار میدهد.
✅ نقش مغزی راستگرد و چپگرد در شوفاژ پرهای چیست؟
✔ مغزی راستگرد و چپگرد در شوفاژ نوعی مغزی هستند که در سمت راست و چپ شوفاژ قرار میگیرند و تا بتوانند پرهها را جمع کنند.
✅ تعداد پرههای شوفاژ پرهای بر چه اساسی انتخاب می شود؟
✔ نورگیر بودن خانه، تعداد اتاقها، طول و عرض پنجرهها و حتی شرایط بیرون از خانه که ساختمان در معرض باد مستقیم قرار دارد یا خیر، متراژ خانه از جمله مواردی هستند که در تعیین تعداد تعدا پرههای شوفاژ تاثیرگذار هستند.